Toernooireglement Geinburgia CK single 2021

1.       Single clubkampioenschappen voor senioren leden van tennisvereniging Geinburgia

2.       Het toernooi begint op Zaterdag 12 Juni. We hopen de poulewedstrijden in 2 weken af te ronden. De laatste week zijn de kruisfinales met de finale dag op zondag 4 juli. De inschrijftermijn eindigt op 5 juni zodat we genoeg tijd hebben om een mooie indeling te maken.

3.       Er wordt gestart in een poule systeem en daarna volgen kruisfinales. Bij onvoldoende inschrijvingen kan hiervan worden afgeweken.

4.       De kosten voor deelname bedragen 10 euro. Deze zal geďnd worden via een tikkie. Indien dit niet mogelijk is kan het cash worden betaald aan Tim of Leon

5.       Er wordt gespeeld op 3 gravel banen. We proberen 1 baan over te houden om vrij te spelen. Echter als de toernooiplanning in gevaar komt door regen of andere onvoorziene omstandigheden kan hiervan worden afgeweken.

6.       De reguliere tijdslots zijn doordeweeks van 18:00 tot 19:30. Van 19:30 tot 21:00 en van 21:00 tot 22:30. In het weekend van 10:00 tot 12:00, 12:00 tot 14:00, 14:00 tot 16:00 en 16:00 tot 18:00. In overleg met de toernooileiding kunnen extra tijdslots beschikbaar gemaakt worden.

7.       Geef bij de inschrijving duidelijk aan wanneer je NIET kan spelen. Wij plannen er wel om heen. Echter als je niet aangeeft dat je niet kan, gaat de toernooiplanner ervan uit dat je wel kan. Tot het einde van de inschrijftermijn kun je wijzigingen doorgeven via het inschrijf formulier. Je hebt een link gekregen. Daarna kun je wijzigingen alleen nog direct aan Tim (0651346506) of Leon (0653906607) doorgeven via WhatsApp

8.       De speelschema’s en tijden staan op de toernooiklapper. Wijzigingen in de schema’s worden gecommuniceerd via WhatsApp

9.       Er wordt gespeeld met Wilson ballen. We zorgen dat er goede ballen beschikbaar zijn voor elke wedstrijd. Als de toernooileider er niet is, kun je de ballen vinden in de gang bij het digitale afhangbord. Geef de ballen door aan de volgende spelers of lever ze in bij de toernooileider Leon of Tim. Als ze er niet zijn leg je de ballen bij het digitale afhangbord.

10.   Kom minstens 15 minuten voor de geplande aanvangstijd naar de baan. Het koppel dat het eerst compleet is mag op de eerste baan die vrij komt. Bij twijfel beslist de toernooileider. Als die niet aanwezig is regeert het gezonde verstand. Ladies first 😊

11.   Er is doordeweeks anderhalf uur gepland voor de wedstrijd, in het weekend 2 uur. Wees aub verstandig en sociaal en doe je warming up voor je de baan op kan en hou het inspelen en de tijd bij de wissels kort uit respect voor de spelers die na jullie op de baan gepland staan.

12.   We spelen om 2 gewonnen sets. Een eventuele 3e set wordt gespeeld als een supertiebreak. Dat is een tie break tot de 10 (met 2 punten verschil) Als beide spelers graag een 3e set spelen en die set kan redelijkerwijs afgemaakt worden binnen het tijdslot, mag een 3e set gespeeld worden. Hiervoor moet er nog minstens 25 minuten te spelen zijn. Ga hier verstandig en sociaal mee om want de partijen die eventueel erna gepland staan mogen geen vertraging oplopen door de beslissing om een 3e set te spelen.

13.   Na de wedstrijd geeft de winnaar de stand door via WhatsApp.