Adverteren op ToernooiKlapper.nl


Toernooiklapper.nl is dé website van Nederland waar het draait om toernooien en competities. Toernooicommissies plaatsen een evenement op de website en bezoekers van Toernooiklapper.nl kunnen zich vervolgens eenvoudig inschrijven, uitslagen bekijken, spelers opzoeken of bijvoorbeeld meer informatie opvragen.

De doelgroep is breed aangezien tennis wordt beoefend door alle lagen van de bevolking en het bereik enorm. In 2015 hebben wij meer dan 2,25 miljoen bezoeken* ontvangen op onze website. Met meer dan 11,1 miljoen hits* kunt u zich voorstellen hoevaak uw bedrijfsnaam of advertentie in beeld komt!

*meetbaar en aantoonbaar door het gebruik van Google analytics.

Marketing campagne op maat

Op verschillende posities hebben wij ruimte om uw bedrijfsnaam of advertentie in beeld te brengen bij de bezoekers van Toernooiklapper.nl. In overleg met u als adverteerder kunnen wij een marketingcampagne op maat aanbieden.

Wilt u meer informatie of hebt u een vraag? Schroom dan niet om ons te mailen.

Adverteren in de nieuwsbrief

Jaarlijks worden er honderdduizenden emails verzonden door toernooiorganisatoren omtrent speeltijden, feestavonden, inschrijvingsbevesting etc. Wilt uw bedrijf naamsbekendheid genereren door uw naam, product of logo te vermelden in de nieuwsbrief?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in: