Nieuwsberichten


Op deze pagina staan nieuwsberichten die betrekking hebben op Toernooiklapper.nl of ToernooiAssistent. Meer informatie over aanpassingen in de ToernooiAssistent software vindt u bij Software vernieuwd.

KNLTB Beslist Voor Verenigingen!

Na 28 jaar met passie en gedrevenheid geïnvesteerd te hebben in de ontwikkeling van de ToernooiAssistent, altijd in samenwerking met de KNLTB, toernooicommissies en verenigingen, neemt de KNLTB onverwacht een drastisch besluit.

Met ingang van 2018 verdwijnt de koppeling tussen de ToernooiAssistent en ServIt van de KNLTB. Wij zijn uiteraard helemaal niet blij met deze zeer onverwachte eenzijdige opzegging en genoodzaakt het onderhavige dossier juridisch nader te laten analyseren en in kaart te brengen. 

Intussen zullen wij vanaf 2018 geen bondstoernooien meer kunnen ondersteunen. Daarmee valt een groot deel van onze gebruikers weg en wordt de exploitatie van Toernooiklapper.nl niet meer rendabel. Momenteel wordt onderzocht of er toch niet nog mogelijkheden zijn, linksom of rechtsom, de dienstverlening te continueren.

Zodra er nieuws is hoort u van ons.

ToernooiAssistent 2018 beschikbaar

ToernooiAssistent versie 2018 is beschikbaar voor Windows, Mac én Linux! Update regelmatig en maak optimaal gebruik van de laatste vernieuwingen en features in de ToernooiAssistent.

Uitbreiding van de planningsvoorwaarden

Uren wachten voor je tweede partij is verleden tijd

Hoe vervelend is het als je twee wedstrijden op één dag speelt en je uren moet wachten totdat je weer de baan op mag? Vervelend voor de speler maar ook voor de wedstrijdleider. Spelers schrijven zich het jaar erna niet meer in of spelen minder onderdelen omdat ze niet meer zolang willen wachten!

Bij toernooien die georganiseerd worden met de ToernooiAssistent is dit probleem verleden tijd. De maximaal ingestelde wachttijd wordt automatisch meegenomen in de planning. 

Bij verschillende tennistoernooien kreeg de wedstrijdleider met regelmaat de vraag of de dubbel voor het enkelspel kon worden gepland. Extra werk voor de toernooileider. Inmiddels is dit de standaard in de ToernooiAssistent.

Nieuwsbrief - augustus 2016

Volop tennistoernooien in 2016!

Het is druk op Toernooiklapper.nl en dat is een goed teken voor de tennissport! Dit jaar al meer dan 85.000 inschrijvingen voor de 620+ toernooien die online staan. Dagelijks voegen toernooileiders meer toernooien toe en schrijven vele tennissers zich in. 
De toernooien worden georganiseerd met de ToernooiAssistent toernooisoftware. Er zijn een aantal vernieuwingen en daar brengen wij u graag van op de hoogte. Vergeet niet om altijd een update te doen voordat u begint aan een nieuw toernooi.

TIP: Maak gebruik van de banentool
Geen papieren lijsten meer nodig. Klik op de naam van de speler die zich aanmeldt en die wordt vervolgens automatisch geel gearceerd. Wie als eerst voltallig aanwezig is kan een baan toegewezen krijgen. Het is met één oogopslag te zien welke baan nog vrij is of komt. Bij invoer van de uitslag wordt de baan weer vrijgegeven. De banentool waarschuwt bij spelers die zich melden en nog moeten betalen. Het voedt de 'muurkrant' zodat op iedere computer met internet te zien is wat de stand van de dag is.
Klik in de ToernooiAssistent op Toernooi>Beleid en vink Banentool aan.

Sponsors promoten via de muurkrant
De muurkrant toont een overzicht van de dagplanning. Spelers en toeschouwers kunnen o.a. zien welke wedstrijden gepland staan, bezig of reeds gespeeld zijn. Upload een banner of advertentie, vanuit de nieuwste versie van de ToernooiAssistent, en promoot uw sponsors op de muurkrant tijdens het toernooi. Een extra reden voor een sponsor om uw toernooi te sponsoren!

Ook Linux versie beschikbaar
De ToernooiAssistent is nu ook beschikbaar voor de Linux computer. U kunt werken op een Linux, Mac en Windows computer combineren. Vraag een installatiebestand aan via info@toernooiklapper.nl.

Inschrijfformulier voor tennistrainingen
Wist u dat de ToernooiAssistent prima te gebruiken is om een inschrijfformulier voor tennistrainingen op te zetten en te publiceren? Het werkt hetzelfde als met een inschrijfformulier voor een toernooi. De deelnemer vult vervolgens op www.toernooiklapper.nl het formulier in. Maak hierbij gebruik van alle functionaliteiten van de ToernooiAssistent zoals bijvoorbeeld incasso.

Enkele voordelen van werken met de ToernooiAssistent?
- De planningsmogelijkheden zijn veel uitgebreider dan bij alle andere programma's. Gemak voor de toernooileider en tevreden deelnemers! Wilt u dit zelf ervaren? Vraag gratis een Demo versie aan via info@toernooiklapper.nl
- Werken op meerdere computers tegelijk vanaf verschillende locaties
- Toernooi of competitie op meerdere parken tegelijk organiseren
- Incasso-ondersteuning vanuit de ToernooiAssistent
- Actuele rating downloaden bij Clubtoernooien
- Eigen reclame of sponsors promoten via de muurkrant
- ToernooiAssistent werkt op Windows, Mac en Linux
- Jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoeken op www.toernooiklapper.nl!
- Toernooien komen automatisch ook op www.tennistoernooien.nl.
Wij promoten uw toernooien graag extra via Facebook en Twitter.

Voordelig tennismateriaal aanschaffen
Wilt u tennisracketstennisballenmini tennisnetten of bijvoorbeeld tennisgripsaanschaffen voor uw toernooi? Vraag een offerte aan bij onze samenwerkingspartner Tennisloods.nl. Alle merken leverbaar tegen scherpe prijzen. Op voorraad binnen één werkdag geleverd.

Nieuwe updates en vernieuwingen? Volg ons via Facebook en Twitter.

ToernooiAssistent 2016 update

ToernooiAssistent versie 2016 is beschikbaar voor Windows, Mac én Linux! Update naar versie 2016.2A en maak optimaal gebruik van de ToernooiAssistent. Enkele aanpassingen:

  • Verbeterd financieel rapport!
  • Eén punt per gewonnen wedstrijd ipv twee.
  • Extra pouletelling-optie voor als gelijk spel mogelijk is.
  • Verbeterde ondersteuning voor 4kw JRT en voor paspoort kinderen.

Inschrijfformulier tennistrainingen

Wist u dat u met de ToernooiAssistent ook inschrijfformulieren voor trainingen kunt maken? GRATIS voor gebruikers van de ToernooiAssistent!
Upload het inschrijfformulier met daarop de trainings- mogelijkheden, lesreglement etc.. Leden en/of niet leden kunnen zich vervolgens inschrijven en eventueel verhinderingen opgeven.
Deelnemers ontvangen een bevestigingsmail na inschrijving. Vanuit de ToernooiAssistent kunt u deelnemers per mail op de hoogte brengen van de trainingstijd(en) en/of indeling. Gebruik de incassomodule om eenvoudig de lesgelden te innen.

Wij zijn bezig om de mogelijkheden verder uit te breiden.
Ter info: U kunt het inschrijfformulier opmaken op verschillende manieren. Niet alle mogelijkheden worden getoond in dit voorbeeld. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een opmerkingenveld toevoegen.

Actuele rating downloaden bij Clubtoernooien!

Het werken met actuele rating bleek ook bij clubtoernooien aan te slaan. U moet daarvoor bij de
KNLTB een clubtoernooi aanvragen. Dan kunt u ook de actuele rating downloaden. Er is een
alternatieve manier om de ratings van een clubtoernooi op te halen, namelijk via de eigen
ledenadministratie op mijnKNLTB. U kunt de ratings van eigen leden importeren via onderstaande stappen.

NB Dit voorbeeld is met Windows7 en Excel 2010 uitgevoerd:

· Servit inloggen als ledenadministrateur
· Lidmaatschappen
· Zoeken, in dit geval een lid,
· Exporteren middels het Excel knopje (zie boven) 
· Open in Excel 
· Wegschrijven als CSV(MS-DOS) *.csv 
· de TA openen 
· Stappenplan/algemeen/inrichten/Deelnemers- ledenbestand 
· Bestand opzoeken en openen

LET OP: Dit is geen standaard oplossing en de koppeling met Servit verdient de voorkeur.

Tennistoernooien promoten

Uw tennistoernooien extra onder de aandacht?

Op Toernooiklapper.nl ontvangen wij jaarlijks voldoende potentiële deelnemers voor ieder toernooi. Extra promoten via bijvoorbeeld Facebook en Twitter doen wij graag.

Om uw tennistoernooi bij nog meer tennissers onder de aandacht te brengen zijn wij een samenwerking aangegaan met Tennistoernooien.nl. Een nieuw platform meteen overzicht van tennistoernooien in Nederland. Alle toernooien die op Toernooiklapper.nl staan komen automatisch ook op Tennistoernooien.nl. Een link op Tennistoernooien.nl komt rechtstreeks uit op het inschrijfformulier of de toernooi pagina van uw tennistoernooi.

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in: