Tennishandschoen

De Bionic Tennis Gloves Dames is de tennishandschoen voor alle seizoenen. In het verleden zijn er vele soorten handschoenen ontwikkeld voor tennis maar vanwege het feit dat deze onvoldoende functioneerden werden en worden ze niet of nauwelijks door tennisspelers gebruikt.

Maar dat is nu anders: “Wij hebben de tennishandschoen opnieuw uitgevonden.” Bionic Tennis Gloves zijn ontwikkeld in samenwerking met een orthopedisch chirurg. Het materiaal bestaat uit Cabretta leder aan de binnenzijde van de hand en een Coolon™ vochtregulerende stof aan de buitenzijde van de hand. Lees meer.

Bionic Tennis Gloves zijn al verkrijgbaar vanaf 14,- euro!

van: € 22.50 € 20.95 U bespaart: € 1.55
Bestel snel!
Bionic Tennis Gloves dames

Trainingsballen

Tijdelijk inclusief verzendkosten!

De Dunlop trainingsballen zijn gele drukloze tennisballen, 60 stuks in een zak, geschikt voor elke ondergrond. Ideaal voor de tennisvereniging of tennisleraar die op zoek is naar een duurzame tennisbal met behoud van kwaliteit. Menig tennistrainer geeft reeds tennisles met deze tennisballen.

Eventueel is een ton erbij te bestellen.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Klik hier voor meer trainingsballen.

van: € 112.95 € 86.50 U bespaart: € 26.45
Bestel snel!
Dunlop trainingsballen 60 st.

Overgrips

Tijdelijk inclusief verzendkosten.

70 Babolat overgrips in een handige box met verschillende kleuren! Geen box nodig? Bestel dan de refill, 70 Babolat overgrips in een zak voor €63,95!
Deze Babolat overgrip voelt stroef aan en neemt het vocht goed op. De dikte van de overgrip is 0,6 mm. Waarom 70 Babolat overgrips in 1 box kopen?

- U gebruikt regelmatig een nieuwe overgrip.
- Welkomstgeschenk/prijs bij toernooien en andere evenementen. Handig neer te zetten!
- In de kantine achter de bar om extra inkomsten te generen.
- Wederverkoop tennisleraar. De overgrip bij aankoop bv. als service om het racket draaien.
- etc.

Interesse in andere merken overgrips?


van: € 79.95 € 67.50 U bespaart: € 12.45
Bestel snel!
Babolat My Grip 70 stuks

Tennis Kids

Tijdelijk inclusief verzendkosten!

De Dunlop mini tennisnet van 3 meter is ideaal te gebruiken tijdens de mini competitie of bij tennisles voor de aller kleinste Tennis Kids op uw tennisvereniging. Maak kennis met tennis is nog nooit zo leuk geweest.

De Dunlop mini tennisnet is lager dan een normaal tennisnet en makkelijk te verplaatsen. Zo kunt u eenvoudig meerdere mini tennisbanen op een tennisbaan met normale afmetingen kwijt. Voor verenigingen die werken volgens de Tennis Kids methode onmisbaar!

Ook voor het gebruik in uw achtertuin zeer geschikt. 

Ander merk of mini tennisnetten van 6 meter?

van: € 90.00 € 74.95 U bespaart: € 15.05
Bestel snel!
Dunlop mini tennisnet

Explosive Poly

Tijdelijk inclusief verzendkosten!

De Dunlop Explosive Poly is een tennissnaar met veel power en een lange levensduur. Geschikt voor tennissers van elk niveau.

De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en dat zorgt er mede voor dat dit een veel verkochte tennissnaar is in Nederland.

Voor meer aanbiedingen op het gebied van tennissnaren kijkt u op Tennisloods.nl.

van: € 119.95 € 85.45 U bespaart: € 34.50
Bestel snel!
Dunlop Explosive Poly 200 m

Tecnifibre 72st.

De drukloze Tecnifibre Training XLD tennisbal is een prima tennisbal om mee te trainen of wedstrijden te spelen. Deze 72 stuks Tecnifibre XLD tennisballen bieden veel speelcomfort en hebben een lange levensduur. Een echte aanrader voor de tennisleraar en tennisvereniging.

Eén blik a 4 Tecnifibre XLD tennisballen bestellen kan natuurlijk ook.

Gratis verzending!

van: € 199.95 € 141.50 U bespaart: € 58.45
Bestel snel!
XLD tennisballen

Tennishandschoen

De Bionic Tennis Gloves zijn de tennishandschoenen voor alle seizoenen. In het verleden zijn er vele soorten handschoenen ontwikkeld voor tennis maar vanwege het feit dat deze onvoldoende functioneerden werden en worden ze niet of nauwelijks door tennisspelers gebruikt.

Maar dat is nu anders: “Wij hebben de tennishandschoen opnieuw uitgevonden.” Bionic Tennis Gloves zijn ontwikkeld in samenwerking met een orthopedisch chirurg. Het materiaal bestaat uit Cabretta leder aan de binnenzijde van de hand en een Coolon™ vochtregulerende stof aan de buitenzijde van de hand. Optimaal gevoel en grip op uw tennisracket. Ook bij zweethanden! Lees meer.

Tennishandschoenen: Heren of heren Limited Edition, Dames of dames Limited Edition en Jeugd.

van: € 19.95 € 14.00 U bespaart: € 5.95
Bestel snel!
Bionic Tennis Gloves tennishandschoenen

Basisgrip

De Yonex Hi Soft Basis grip is een hoogwaardige basis tennisgrip. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, blauw, geel en roze. Voor uitstekende grip op je tennisracket!

Binnen 1 werkdag in huis!

van: € 6.95 € 4.45 U bespaart: € 2.50
Bestel snel!
Yonex basisgrip

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in: