De leukste badmintontoernooien van Nederland


Organiseert uw vereniging badmintontoernooien of bent u van plan om een badmintontoernooi te organiseren?

Sinds begin jaren '90 richten wij ons op de tenniswereld. Al die jaren zijn wij blijven investeren in het verbeteren en ontwikkelen van de toernooisoftware. De ToernooiAssistent is uitgegroeid tot de meest complete toernooisoftware van Nederland. Door de enorme flexibiliteit van het programma is het niet alleen mogelijk om een tennistoernooi te organiseren maar ook bijvoorbeeld een badmintontoernooi.

De leukste badmintontoernooien van Nederland zijn binnenkort te vinden op Toernooiklapper.nl. Met jaarlijks meer dan 2,5 miljoen bezoeken zijn er genoeg potentiele deelnemers voor ieder badmintontoernooi. Het afgelopen jaar hebben weer vele sporters zich ingeschreven voor een toernooi uit de Toernooiklapper. Het aantal inschrijvingen blijft toenemen.

Maakt uw vereniging nog geen gebruik van Toernooiklapper.nl? De toernooisoftware, ToernooiAssistent, is eenvoudig te bestellen via de website en prima te gebruiken voor badmintontoernooien of competities!

Een aantal badmintonverenigingen maken al gebruik van de ToernooiAssistent. Hier een voorbeeld: Badmintonvereniging Luck Raeck.

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in: