Over ons


Het begon in het jaar 1989. De heer Jan de Lint nam plaats in een toernooicommissie. Door zijn technische achtergrond en de ervaring met het organiseren van toernooien werden al snel de eerste ideeën op het gebied van een toernooisoftware verder uitgewerkt. De ontwikkeling van het 1e toernooisoftware programma van Nederland is begonnen!

Inmiddels is de ToernooiAssistent uitgegroeid tot het meest complete toernooisoftware programma van Nederland. Blijven investeren in de ontwikkeling is voor ons een belangrijk speerpunt. Iedere toernooiorganisatie heeft andere wensen en die van vandaag weer andere dan 20 jaar geleden. Jan is nog steeds dagelijks bezig met optimaliseren en het verder ontwikkelen van de toernooisoftware.

Hét uithangbord van de ToernooiAssistent is Toernooiklapper.nl. Hierop worden alle toernooien en competities gepubliceerd die met behulp van de ToernooiAssistent worden georganiseerd. Het publiceren is gratis en onbeperkt.
In januari 2012 is er een totaal vernieuwde Toernooiklapper.nl online gegaan. Door de vernieuwde website creëren wij niet alleen meer mogelijkheden voor de wedstrijdleiders maar wij proberen ook onze bezoekers een nog beter beeld te geven van de kwaliteit en professionaliteit waar wij voor staan.

Wij hopen dat u de komende jaren met veel plezier onze website bezoekt en gebruik maakt van de ToernooiAssistent bij het organiseren van al uw evenementen. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Team ToernooiAssistent - ToernooiKlapper

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in: